TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

A Natura Siberica filozófiájában központi helyen áll a természet szeretete és az értékes hagyományok megőrzésének, továbbadásának igénye.

Szibéria rendkívül fontos a számunkra, és nemcsak a ritka és értékes gyógynövények miatt, hanem az ott élő különleges emberek miatt is. Kevesen tudják, hogy Szibéria 40 különböző nemzetiség hazája, és az ott élők mintegy kétszáz nyelvet és dialektust beszélnek. Évek óta együttműködést folytatunk az Őshonos Népek Szövetségével, és könyvek, rendezvények támogatásával is segítünk, hogy a nemzetiségek kulturális értékei fennmaradhassanak.

Természetesen nemcsak a különleges kultúrák, hanem a különleges növények is fontosak a számunkra. Ezért segíti a Natura Siberica 2007 óta az Irkutszki Botanikus Kert munkáját, melynek keretében ritka növényeket kutatnak föl és szaporítanak a Bajkál-tó vidékén. Az 1940-ben alapított botanikus kert nemcsak gyönyörű, hanem tanulságos hely is, az élővilág szabadtéri múzeuma.

Büszkék vagyunk rá, hogy a természet védelméért végzett munkánkkal már számos díjat kiérdemeltünk.© A Natura Siberica natúrkozmetikai termékcsalád kizárólagos magyarországi forgalmazója a Presto-Pilot Kft. www.presto.hu | Az oldalt készítette Netronic Kft.